Blog

Respect

Elke keer dat iemand mijn praktijk binnenkomt, voel ik een zekere bewondering en vooral respect voor die persoon. Waarom? Omdat deze persoon het aandurft z’n proces aan te gaan. Omdat hij/zij het aandurft bij een vreemde aan te kloppen met dingen die zo diep zitten, dat je kunt zeggen dat hij/zij met heel zijn/haar hebben en houden naar mij toe komt.

 

Dus hoe bijzonder is het als je een van je ouders mag verwelkomen?! Respect voor mij ouders dat ze het aandurven zich bloot te geven tegenover mij, hun dochter (ze zijn allebei al een keer langs gekomen). En dat ze het aandurven hun eigen schaduwkanten aan te kijken en hun groeiproces bewust aan te gaan!

 

Ook voor mij is het heel bijzonder om iemand die me zo na staat te begeleiden. Terwijl ik zaken bij hen heel, heel ik mezelf mee. Het is mooi te zien welke spirits bij hen aanwezig zijn en meer te ontdekken over het pad dat zij hebben bewandeld.

 

Lieve pa en ma, heel veel dank!

Monique

 

Liefde, Valentijn, Hart, Verliefd

Bericht delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *