Healing en reading

Als spiritueel coach werk ik voornamelijk met healing en reading. Omdat veel mensen wel een vaag idee hebben bij wat een healing of reading inhoudt, maar eigenlijk niet precies weten wat het is en wat ze eraan hebben, geef ik hieronder een korte uitleg.

 

Reading

Tijdens een┬áreading maak ik mij van binnen leeg en stem ik mij af op jouw energieveld. Ik ‘lees’ als het ware wat daarin aanwezig is. Dit gaat niet zozeer over feiten uit jouw leven, maar informatie die jouw wezen doorgeeft ten behoeve van jouw bewustzijnsgroei. Je zou het kunnen zien als een gesprek tussen jouw ziel en jijzelf. Alle antwoorden die je tijdens een reading ontvangt, komen dan ook niet van mij, maar vanuit jouw eigen wezen. Door deze antwoorden kun je helder krijgen wat er speelt of wat je volgende stap zou kunnen zijn.

 

Healing

Voor een┬áhealing maak ik mij ook leeg van binnen om zo een kanaal te zijn voor helende energie. Vervolgens kan er van alles gebeuren. Dit is helemaal afhankelijk van wie er precies op de behandeltafel ligt en op welk punt in het bewustwordingsproces hij/zij zit. Tijdens een healing worden er in ieder geval processen in gang gezet, waardoor herstel, groei en een nieuwe balans mogelijk worden. Zo kan de helende energie blokkades oplossen op verschillende niveaus in je aura (bijv. mentaal of emotioneel). Het kan zijn dat er gewerkt wordt aan je chakra’s om deze weer in balans te brengen. Ook is het mogelijk dat er zaken worden opgeschoond uit jouw zielsgeschiedenis of jouw familielijn, waardoor jij weer stappen vooruit kunt zetten. Soms gebruik ik mijn stem om diep door te dringen in zaken die vastzitten. Dit noemen we soundhealing.

Klinkt dit magisch? Dat is het ook! Het is zacht en liefdevol en tegelijk heel krachtig. En alles gebeurt in afstemming op wat nodig is voor jou op dit moment. Wonderen bestaan!

 

Soundhealing

Het is mogelijk om een complete sessie aan soundhealing te besteden. Boek hiervoor een sessie van een half uur en geef je over aan de genezende klanken van mijn stem.

 

Aantal sessies

Hoeveel sessies er nodig zijn, is afhankelijk van jouw specifieke situatie. Een serie van 3-5 sessies kan al heel veel voor je betekenen. De processen die in gang gezet worden tijdens een sessie kunnen nog een aantal dagen tot weken doorwerken, waardoor je niet alleen tijdens, maar ook na de sessie de positieve uitwerking kunt ervaren.