Healing & Reading

Als spiritueel coach werk ik voornamelijk met healing en reading. Omdat veel mensen niet goed weten wat dat is, geef ik hieronder een korte uitleg.

Reading

Tijdens een┬áreading maak ik mij van binnen leeg en stem ik mij af op jouw energieveld. Ik ‘lees’ als het ware wat daarin aanwezig is. Dit gaat niet zozeer over feiten uit jouw leven, maar over informatie die jouw wezen doorgeeft ten behoeve van jouw bewustzijnsgroei. Je zou het kunnen zien als een gesprek tussen jouw ziel en jijzelf. Door de antwoorden die je op deze manier krijgt, weet je beter wat er speelt of wat je volgende stap zou kunnen zijn.

Healing

Voor een healing maak ik mij ook leeg van binnen om zo een kanaal te zijn voor helende energie. Vervolgens kan er van alles gebeuren. Dit is helemaal afhankelijk van wie er precies op de behandeltafel ligt en op welk punt in het bewustwordingsproces hij/zij zit.

Er worden in ieder geval processen in gang gezet, waardoor herstel, groei en een nieuwe balans mogelijk worden. Zo kan de helende energie blokkades oplossen op verschillende niveaus in je aura (bijv. mentaal of emotioneel). Soms wordt er gewerkt aan je chakra’s om deze weer in balans te brengen. Ook is het mogelijk dat er zaken worden opgeschoond uit jouw zielsgeschiedenis of jouw familielijn.

Soundhealing

Onze stem werkt helend en kan diep doordringen tot de kern van een probleem. Daarom gebruik ik tijdens een healing soms ook mijn stem. Dit noemen we soundhealing.


Klinkt dit alles magisch? Dat is het ook! Het is zacht en liefdevol en tegelijk heel krachtig. En alles gebeurt in afstemming op wat nodig is voor jou op dit moment. Wonderen bestaan!