Monique

Mijn jeugd heeft in het teken gestaan van mezelf aanpassen en inhouden. Niet boven het maaiveld uitsteken, maar opgaan in de massa. Jarenlang heb ik geprobeerd niet op te vallen en zoveel mogelijk op anderen te lijken.

Door de geboorte van mijn kinderen, kwamen er barstjes in mijn zorgvuldig opgebouwde masker. Ik leerde met nieuwe ogen naar het leven kijken. Veel dingen klopten daardoor niet meer: mijn werk, mijn relatie, mijn ideeën over moeder zijn en opvoeden, ideeën uit mijn omgeving over hoe het leven eruit hoort te zien en ook mijn ideeën over mij.

Inmiddels heb ik vele hordes genomen en bergen verplaatst. De ene hobbel bleek gemakkelijker te nemen dan de andere. Ik heb regelmatig hulp gezocht en doe dat nog steeds. Want hoewel alle antwoorden in jezelf zitten, kun je door de spreekwoordelijke balk in je eigen oog soms erg blind zijn voor de oplossing…

In mijn eigen zoektocht en ontwikkeling heb ik spontaan gaven teruggekregen. Mijn gevoeligheid is een helder voelen/horen/zien geworden. Heel bijzonder en magisch en tegelijk zo vertrouwd en natuurlijk. Ik voel me thuis wanneer ik bezig ben met een healing of reading. Dan valt alles op zijn plek.

Heel graag wil ik deze gaven delen. Het is mijn missie meer bewustzijn op Aarde te brengen. Bovendien weet ik hoe waardevol het kan zijn om hulp te krijgen op een niveau waar we met ons hoofd niet bij kunnen. Door niet aan de oppervlakte te werken en alleen de symptomen te bestrijden, maar juist de diepte in te gaan, kan naar boven komen wat er werkelijk speelt en kan geheeld worden wat nodig is. Hierdoor kunnen er wonderen plaatsvinden en kunnen mensen zoals jij belangrijke stappen zetten in hun oneindige groei- en leerproces.

Het ontroert mij diep wanneer ik hieraan mijn bijdrage kan leveren.